William Hill

William Hill
  • Akár €250 bónusz

A William Hill a világ egyik legnagyobb és legrégebbi fogadó irodája, 1934-ben alapították az Egyesült
Királyságban. Ügyfeleinek már 1998-tól kezdve lehetőségük van online fogadásokra. Mára több mint 16.000 alkalmazottal rendelkezik összesen 9 országban, ezek közé tartozik az Egyesült Királyság, Írország, Gibraltár, Izrael, a Fülöp-szigetek és Bulgária, hogy néhányat említsek. A William Hill engedéllyel rendelkezik az Egyesül Királyságban, Spanyolországban, Olaszországban, Gibraltáron, Ausztráliában, Nevadában és Delaware-ben is.

Az online tevékenységeken kívül a William Hill a mai napig is rendelkezik 2300 fizikai fogadóirodával, ezek főleg az Egyesült Királyságban találhatóak. A William Hill 2002-ben került bejegyzésre a tőzsdén.

Kaszinó játékok

WilliamHill Casino lobbyMint sok más Egyesült Királyságban lévő kaszinó, a William Hill is kizárólag a Playtech játékszolgáltató kínálatában található játékokkal rendelkezik. Ez igazából nem probléma, a Playtech hatalmas játék katalógussal rendelkezik, olyan nagy nevekkel, mint a The Incredible Hulk 50 lines, Top Gun és Iron Man 3. Ezen felül olyan klasszikus táblajátékok is elérhetőek, mint a Black Jack, a Rulett és a Kockajáték. Megtalálható egy Marvel témájú Rulett játék is.

Mint korunk bármely komoly online kaszinója, a William Hill is kínál élő kaszinót, ez manapság szinte kötelezőnek számít. De ha a több mint 200 különböző nyerőautomata és táblajáték nem lenne elég számodra, próbára teheted szerencséd a Kenó, vagy a kaparós sorsjegy szekcióban is.

Habár szeretjük a Playtech játékait, hazudnának, ha azt mondanánk, nem hiányoljuk a NetEnt játékait, mint pl. a Starburst, TwinSpin és Gonzo’s Quest.

Sportfogadások

Annak ellenére, hogy a William Hill fantasztikus online kaszinóval rendelkezik, valószínű leginkább a kiváló sportfogadások miatt ismert. Akár labdarúgásra, kosárlabdára, teniszre, vagy darts-ra akarsz fogadni, a William Hill nagyszerű esélyeket kínál. Továbbá fogadhatsz kevésbé népszerű sportokra is, mint amilyen a bokszolás, krikett, rögbi, billiárd és röplabda. Ezen kívül bizonyos TV műsorok és politikai események kimenetelére is van lehetőség fogadni.

A William Hill nagyon jó élő fogadási lehetőségeket kínál, mely egyaránt jól működik mobil eszközökön és asztali számítógépen. Ami a fogadási piacot illeti, a William Hill több mint 250 féle fogadási típust kínál, ami igencsak lenyűgöző. Az 1X2, Több/Kevesebb, Pontos eredmény, Páros/Páratlan, Dupla esély, Döntetlen kizárása, Szögletek száma, csak néhány a fogadási lehetőségek közül. A William Hill továbbá magas visszafizetési aránnyal rendelkezik, ez összhangban van a magas esélyekkel.

Másképp fogalmazva, nem számít, hogy Premier League, Serie A, NHL vagy NBA az, amire fogadni szeretnél. A William Hill-nél csupán egy kattintás választ el az izgalomtól és a nyerés lehetőségétől!

Ügyfélszolgálat

Egy akkora cégnél, mint a William Hill, nem fog meglepetésként érni, hogy nagyon jó ügyfélszolgálattal rendelkezik. Először is, talán itt található a legnagyobb GYIK részleg, amit valaha láttunk, remekül kategorizálva, bemutatva az aloldalakat, regisztrációt, befizetéseket, kiutalásokat, fogadási lehetőségeket, stb. Kereső funkcióval is rendelkezik, a még jobb kezelhetőség érdekében.

Ha kérdésedre nem találnál választ a GYIK részlegben, felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálatos munkatársakkal, választható az élő chat, email, telefon, vagy Twitter. Az ügyfélszolgálat az év minden egyes napján, napi 24 órában elérhető. Amikor felvettük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, nagyon szakszerűnek és segítőkésznek tűntek. Jó pontnak számít, hogy a chat elérhető magyar nyelven is, ez azért még annyira nem gyakori manapság. Viszont ha telefonon szeretnénk elérni őket, arra csak angolul van lehetőség.

Befizetések és kiutalások

A William Hill-nél a befizetéseknél és kiutalásoknál sokféle lehetőség közül választhatunk. Sajnos a magyar fizetőeszközt jelenleg még nem támogatják, de ez nem olyan nagy probléma, mivel minden magyar játékos bátran játszhat euróval.

A Visa, Mastercard és a Diners is igénybe vehető, csakúgy, mint a szokásos e-pénztárca módszerek, pl. a Skrill és Neteller. A Paysafecard és a helyi fizetési módszer, az Abaqoos szintén elérhető.

Amikor kipróbáltuk a befizetést és a pénz kiutalását, nem ütköztünk semmiféle problémába. De érdemes alaposan átolvasni a GYIK részleget, mivel bizonyos módszerek a szokásosnál több időt vehetnek igénybe.

Mobil

Williamhill mobileHa online kaszinóról van szó, az asztali számítógép még mindig a legnépszerűbb. De egyre többen részesítik előnyben a mobil eszközöket is, mint az okostelefon és a tablet. Ami azt illeti, a William Hill adatai szerint, a sportfogadások több mint 70%-a mobil eszközökről történik.

Ha közelebbről megvizsgáljuk a Wiliam Hill mobil alkalmazását, akkor világosan látszik, sok energiát fektettek abba, hogy valami különlegeset nyújtsanak az ügyfeleiknek. A mobil weboldalon kívül, amit a népszerű mobil telefonok kisebb képernyőire is optimizáltak, mint amilyen az iPhone és Samsung Galaxy telefonok, a William Hill kiadott egy saját alkalmazást is az iPhone és iPad eszközökre az Apple app store-on keresztül.

Szinte az összes kaszinó játék, ami megtalálható az asztali számítógépen, elérhető mobilról is. Még a táblajátékok is, mint a Rulett, a Black Jack, és a különféle élő kaszinók. Nagyon egyszerűen lehet mobilról vagy tabletről is téteket tenni bármilyen sporteseményre, ez kapóra jöhet meccsnézésnél, ha részt akarunk venni egy kis élő fogadásban!

Promóciók

Minden új magyar ügyfél számíthat egy remek üdvözlő ajánlatra. A William Hill időközönként változtatja az ajánlatokat, de a hosszú évek tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy mindig fogunk valami jót találni náluk.

Elég gyakoriak az ingyenes pörgetések, befizetési bónuszok és a különféle versenyek és kampányok. Minden héten valami újra lehet számítani!

Összegzés és konklúzió

A William Hill egyike a legrégebbi és legnagyobb fogadóirodáknak az iparágban, számos engedélye van szerte a világon. Playtech-es Kaszinó játékok széles kínálatával rendelkezik, de jobb lenne, ha választhatnánk néhány NetEnt-es játékot is, mint pl. a Starbust és a Twinspin. A sportfogadó irodájuk remek, és jó volt látni, hogy ennyi energiát fordítottak a mobil eszközökre is. Ezen felül problémamentes fizetési tranzakciókat és hozzáértő ügyfélszolgálatot kínálnak. Épp ezért könnyű szívvel ajánljuk a William Hill-t minden magyar játékos számára!

William Hill
  • Akár €250 bónusz