QueenVegas

QueenVegas
  • Akár €100 bónusz

A QueenVegas kaszinó első ránézésre kicsit eltér a szokásos komolyabb stílustól. Világos, letisztult felülete és grafikája egy fiatalos, barátságos érzetet kelt a látogatóban. A fő oldalon Mary Chip köszönt minket, ő a kaszinó királynője, aki stílusában a korai 1900-as évek Amerikáját idézi. A kaszinót 2011-ben alapították, rendelkezik a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) és az Egyesült Királyság engedélyével, ez garancia a tisztességes játékra. Könnyű navigálni a menüpontok között és a számos játékszolgáltató kínálatából közel 600 játék közül lehet válogatni. Az oldal támogatja a magyar nyelvet, bár igaz, hogy ez külalakban nem tökéletes, de összességében megfelelő. Az oldal választott betűtípusa néhány helyen nem kezeli megfelelően az ékezetes betűket, valamint a promócióknál a főoldalon az ikonok grafikájában elmaradt a fordítás, de egyik sem igazán probléma, ettől függetlenül teljes értékű magyarosítást kapunk.

Kaszinó

Regisztráció után lehetőségünk van ingyenesen kipróbálni a játékokat, de természetesen pénzben is játszhatunk. A játékokat különböző kategóriákra lebontva találjuk, a kínálat pedig változatos, köszönhetően a tizenegy különböző játékszolgáltatónak, melyek között megtalálhatóak olyan nagyobb nevek is, mint a Netent, Microgaming, Evolution Gaming, Amaya és a Williams Interactive. A Játékgépek kategória tartalmazza a nyerőgépes játékokat, itt található messze a legnagyobb kínálat, az oldal érezhetően erre a típusra koncentrál. A játékok témája változatos, van itt többek között sport, képregény, zene, film, modern, klasszikus. Az ismertebb címek közül találkozhatunk a Mega Moolah, Stardust, Fruit Mania, Starburst és a Gonzos Quest játékokkal, de persze ezeken kívül is találni fog mindenki a kedvére valót. A Rulettjátékok kategóriában találunk többek között amerikai, francia és európai szabályokon alapuló rulett játékokat. A kártyajátékok kategóriában a szokásos Blackjack és Baccarat felhozatal mellett található néhány különlegesebb cím is. A videopóker menüpontban négy alapjáték különböző változatait találjuk, pl. Deuces Wild és a Joker. Ezen kívül van egy kisebb Élő kaszinó részleg is néhány játékkal, a Más Játékoknál pedig megtalálhatjuk pl. a Szerencsekereket.

Bónuszok

Queenvegas bonusAz oldal rögtön, korrekt módon tisztázza a bónusz ajánlatok feltételeit, így elég a megfelelő menüpontra kattintani tájékoztatásért. Regisztráció után az első befizetésnél igényelhető egy 100%-os befizetési bónusz, maximum 100 euró értékben, ami mellé jár 25 ingyenes pörgetés is a Ninja Master nyerőgépen. A bónusz igényléséhez az oldalon található bónusz kódot kell megadni az első befizetés alkalmával. A második befizetéshez ugyancsak igényelhető bónusz, amit szintén a kód megadásával lehet igényelni. Ekkor 50%-os befizetési bónusz jár, maximum 150 euró értékben, ami mellé 50 ingyenes pörgetés jár a Ninja Master nyerőgépen.

Promóciók

A befizetési bónuszok mellett további akciók is várnak az oldalon. Kiemelkedő a Napi Kiválasztások nevű esemény, ez lényegében annyit jelent, hogy érdemes minden nap belépni az oldalra, mert mindig különféle meglepetések várnak. Ez többek között lehet befizetési bónusz, ingyenes pörgetések, kombinált ajánlat, mega pörgetés, vagy duplázási ajánlat. Az oldal rendelkezik VIP ajánlatokkal is, melyből mindenki részesülhet, minél többet játszik valaki, annál nagyobb mértékben. Minden tét után részesülhetsz pénz visszafizetésből, kaphatsz magasabb szint elérése után ingyen bónuszokat, saját VIP számla menedzsert, exkluzív meghívásokat különféle eseményekre, extra bónusz ajánlatokat és pénzvisszafizetést új játékok teszteléséért. A magasabb szintű tagok pedig nyerhetnek egy luxus vakációt, vagy részvételt a legnagyobb sporteseményeken. A játékkal folyamatosan lehet gyűjteni VIP pontokat, erről található egy részletes leírás az ide vonatkozó menüpontban, ezeket a pontokat pedig akár készpénzre is be lehet váltani.

Fizetés és biztonság

A kaszinó sajnos nem támogatja a forint pénznemet, de ez nem akkora hátrány, mivel lehetőség van választani több mint harminc féle fizetési módszer közül. Az alapnak számító Visa és Mastercard mellett támogatott a Skrill és a Neteller is, a részletes listáért érdemes megtekinteni az oldalt. A befizetések és a kifizetések is gyorsan történnek, de érdemes átnézni a GYIK szekciót, itt lehet tájékozódni az oldal biztonsági szabályairól. Első kifizetésnél igazolnunk kell kilétünket bizonyos hitelesítő dokumentumokkal, hogy biztosan ne történhessenek visszaélések. Minden kifizetési kérvényt gyorsan feldolgoznak, amennyiben az megfelel a szabályoknak, legfeljebb 24 órán belül. A legkisebb befizethető és kiutalható összeg egyaránt 20 euró. Az oldal törekszik a maximális biztonságra, a játékosok személyes és pénzügyi adatait a legkorszerűbb 128 bites SSL titkosítási technológia biztosítja. Az egyéni biztonság érdekében beállítható befizetési limit is, céljuk a felelősségteljes játék biztosítása. Az oldal nem tárol jelszavakat, így ha valaki elfelejtené a jelszavát, válaszolnia kell a regisztrációnál megadott titkos kérdésre, ezután az email címén keresztül lehetőség van egy új jelszó megadására.

Ügyfélszolgálat

Az oldal 24 órás ügyfélszolgálatot kínál a hét minden napján. Az ügyfélszolgálat elérhető magyar nyelven is, lehetőség van telefonálni, vagy írni az email címükre, élő chat lehetőség sajnos nincs. Azt tanácsolják, hogy amennyiben valakinek sürgős segítségre van szüksége, inkább angolul írjon, mert előfordulhat, hogy a magyar ügyfélszolgálat nem tud azonnal válaszolni. De ettől függetlenül nyugodtan fel lehet velük venni magyarul is a kapcsolatot, legrosszabb esetben egy kicsit várni kell a válaszra, de kihangsúlyozzák, hogy próbálják mindenhol a játékosokat az anyanyelvükön teljes körűen támogatni. GYIK részlegükben a legtöbb problémára kínálnak megoldást, a technikai problémákat, hibaüzeneteket is beleértve, érdemes itt szétnézni először, ha valaki problémába ütközik.

Mobil

Queenvegas mobileAz oldal támogatja az okos eszközöket, mobiltelefonon és tableten egyaránt gördülékenyen működik a weboldal, nagyszerűen látható a játékok grafikája kisebb képernyőn is. Egy kis hátrány, hogy a játékok egy bizonyos része csak számítógépről érhető el, valószínű néhány játékszolgáltató nem támogat minden platformot. De még így is remek szórakozást nyújt az oldal, egyéni stílusával és könnyű elérhetőségével bárhol élvezhetjük kedvenc játékainkat. A heverőn kényelemben, van a munkába menet, esetleg ebédszünetben is lehetőség van egy-egy gyors játékot lejátszani, kihasználni a napi bónuszokat anélkül, hogy a számítógépet be kellene kapcsolni. A támogatott operációs rendszerek között megtalálható az iOS és az Android is.

Összegzés

Az oldal stílusával újszerűnek hat, már első ránézésre kellemes és letisztult felületet kapunk, ami remekül megállja a helyét a mobil platformokon is. Hála számos játékszolgáltatójának, ugyanakkora játék kínálattal rendelkezik, mint versenytársai. Támogatja a magyar nyelvet, a fizetési opciókban pedig ugyancsak felveszi a versenyt a népszerű oldalakkal, emellett pedig gyors a ki és befizetés is. Ügyfélszolgálatuknál ugyan hiányzik az élő chat opció, de mindent megtesznek, hogy minden nap minden órájában segítsenek a problémák megoldásában. Nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, szabályaik átláthatóak, bónusz ajánlatuk korrekt és a napi ajánlataiknak hála érdemes gyakran visszanézni. Összességében megéri regisztrálni az oldalra, egy üdítő színfolt lehet a megszokott kedvenc oldalak mellett, hála egyedi stílusának és korrekt hozzáállásának.

QueenVegas
  • Akár €100 bónusz