Netent

A Net Entertainment (NetEnt) az online kaszinók területén piacvezető, jelenleg is a legjobb játékfejlesztő és szoftverszolgáltató cég. Számos online kaszinóval áll szerződésben, ezeknek a kaszinóknak az oldalán közvetlenül játszhatunk a cég által kínált játékokkal. Kapcsolatban áll pl. a 888, Bet365, Betclic, Bwin, Energy Casino és az Unibet online kaszinókkal.

Bet365 logoA NetEnt 1996-ban került megalapításra Svédországban, 2002-ben pedig megjelent az első NetEnt kaszinó. 2009-ben került bejegyzésre Svédországban a Stockholmi Értéktőzsdén, a Nasdaq OMX-en. 2011-ben kiadták az első mobil játékukat, 2013-ban pedig elstartolt az Élő kaszinó szolgáltatásuk. Folyamatos növekedésben van, 2014-ben 21,4 billió tranzakciót kezeltek, 2015-ben pedig beléptek az Amerikai piacra. Minden országban, ahol jelen vannak, törekednek a teljes együttműködésre, beleértve a helyi törvényeket, szabályozásokat. Működési engedéllyel rendelkeznek a következő helyeken: Alderney, Belgium, Nagy-Britannia, Dánia, Észtország, Gibraltár, Olaszország, Málta, New Jersey (USA), Románia és Spanyolország.

gonzos questFontos számukra az innováció, így nagy hangsúlyt fektetnek az okos eszközökre, elsősorban az iPhone és Android készülékekkel való kompatibilitásra. Minden évben megrendezésre kerül az Innovációs Hét és a NetEnt X. Itt összegyűlnek a 47 különböző országból származó alkalmazottak, és kifejthetik új ötleteiket, megoszthatják egymással tapasztalataikat.

A cég jelenleg kb. 200 játékot kínál 25 nyelven, és naponta 100 millió tranzakciót bonyolít le. A játékok különböző kategóriákban találhatóak:

– Táblajátékok: Ide tartoznak az olyan hagyományos asztali játékok, mint pl. a Blackjack, Rulett, Baccarat és a Caribbean Stud Poker. A legtöbb játéknak vannak különböző variációi is, magas és alacsony limittel, választhatunk Európai, vagy Francia rulettet, de olyan Blackjack variánsokat is, mint a Double Exposure és a Pontoon.

– Videó póker: Számos változat található a kínálatban, mint pl. a Jacks or Better és a Deuces Wild. Hogy még érdekesebb legyen, egyszerre nem csak egy leosztással játszhatunk, hanem 5, 10, 25, 50, vagy akár 100-al egyszerre.

– Hagyományos nyerőgépek: Minden NetEnt nyerőgép egyéni, de hasonlítanak a régi hagyományos igazi nyerőgépekre, 3 tárcsával és gyümölcs szimbólumokkal. Olyan extrákat kínál, mint a Joker, a Mystery game, Super Meter Modus, Fej vagy írás, vagy a Double Up játék. Az ismerős dizájn megnyerő lesz a régi játékok kedvelőinek, itt találhatjuk a legnépszerűbb progresszív jackpotot is, a Mega Jokert.

– Netent nyerőautomaták: Több, mint 80 saját fejlesztésű játékot találhatunk itt, olyan népszerű címeket, mint pl. a Gonzo’s Quest, Starburst, South Park, Mega Fortune. Folyamatosan bővül a kínálat, és nagy a változatosság. A modern játékaik legalább 5 tárcsával és 9 nyerővonallal rendelkeznek, és olyan extrákkal, mint a Wild, Scatter, ingyenes pörgetések és bónusz játékok. Olyan témákat dolgoz fel, mint a sport, zene, film, televízió és a történelem.

– Progresszív nyerőautomaták: A sokszor milliós játékos bázisnak köszönhetően, hatalmas összegek gyűlnek össze az olyan népszerű játékokon, mint a Mega Fortune és a Hall of Gods. 2013-ban egy Finn játékos megütötte a valaha volt legnagyobb online kaszinó jackpotot a Mega Fortune Jackpot játékán, ami összesen 17,8 millió eurót ért.

– Online kaparós sorsjegyek: Vannak hagyományos játékok, ahol egy szürke felületet kell lekaparni, mint az igazinál, de eredeti játékokat is kínálnak, pl. a Triple Wins Jackpot kaparós sorsjegy még progresszív jackpotot is kínál.

– Netent játékok: Ide tartoznak az egyéb kategóriákból kimaradt hagyományos játékok, mint a bingó, kenó, lóverseny, itt népszerű pl. a Golden Derby és a Mini Games.

– Élő kaszinó játékok: Igazi osztókkal történik a játék, webkamerán keresztül és élő chattel, a kínálatban van Blackjack és Rulett.