Hogyan lehetsz jobb kaszinó játékos?

Néhány dolgot figyelembe véve, akár drámaian megnövelheted a nyerési esélyeidet a nyerőautomatáknál. Főleg új játékosoknak lehet hasznos, de van olyan tipikus hiba, amit a régi játékosok is rendszeresen elkövetnek.

1. A nyerőautomaták kiszámíthatatlanok. Tegyük fel, hogy valaki a múlt héten nyert 30 millió dollárt a Mega Fortune Wheel jackpot játékon. Sokan ilyenkor fellelkesülnek, és nagyobb népszerűségre tesz szert az adott játék, pedig ennek semmi ésszerű alapja nincsen. Csak azért, mert valaki nyert 30 milliót azon a játékon, az nem jelenti azt, hogy valaki újra 30 milliót fog rajta nyerni. Az ilyesmit inkább másképp szokták figyelembe venni. A nyerőautomatáknak van egyfajta kifizetési ciklusuk, ha egy játékon már régóta nem vitte el senki a főnyereményt, és úgy tűnik, már bármikor bekövetkezhet, akkor kicsit nagyobb eséllyel lehet játszani. Az időzítés azonban a valóságban teljesen kiszámíthatatlan, így ez csak egyfajta spekuláció.

2. Soha nem szabad úgy elkezdeni egy játékot, hogy arra számítasz, most nyerni fogsz. Mindenkinek lehet pech szériája, hiába rakod fel az újabb téteket, nem nyersz semmit. Ilyenkor sokan arra gondolnak, hogy már annyi pénzt beleöltek a dologba, hogy kitartanak, mert nem akarják elfogadni, hogy nem térül meg a befektetésük. Vagy a másik hasonló érzés, mi van, ha a következő pörgetésnél épp egy nagy nyeremény jönne, és az jóváteszi az összes elvesztett tétet. Ez a típusú gondolkodás könnyen nagy bajba sodorhat bárkit. Néha veszít az ember, ez van. Tudni kell megállni, legközelebb, majd nagyobb szerencséd lesz.

3. Nem véletlenül hívják ezt a típusú játékot szerencsejátéknak, a gépek egy előre meghatározott kifizetési rátával rendelkeznek, amely egy véletlen szám generátoron alapul és különféle ellenőrzéseken esik át, hogy kizárják a csalást. Ez érvényes minden ismertebb nagy játékszolgáltató játékaira, mint pl. a NetEnt, Novomatic, Microgaming, IGT, Evolution Gaming, Playtech és a Wazdan. Emiatt manapság a legtöbb játék hosszú távon kiegyenlített esélyeket kínál, de ettől függetlenül könnyen előfordulhat, hogy van, akinek egyszerűen nincs szerencséje és sorozatban veszít, vagy épp sokszor egymás után nyer. De nem szabad bedőlni egyik érzésnek se, a szerencse forgandó.

4. Igaz, hogy a progresszív nyerőautomaták nagy nyereménnyel kecsegtetnek, de a nyerési esélyeik jóval alacsonyabbak az átlagnál. Ha megfelelő kifizetési rátát szeretnél, érdemes kevesebbet kockáztatni, és olyan gépnél játszani, ahol kisebb jackpotot kínálnak. Persze ha tisztában vagy azzal mit csinálsz és szándékosan a nagy nyereményért próbálkozol az más, de akkor is, jobb nem túlzásba vinni. Könnyen olyan helyzetben találhatod magad, hogy a szemeid előtt egy mesés nyeremény képe lebeg, de közben már egy kisebb vagyont költöttél és alig kaptál vissza valamit.

5. Vedd számításba az esélyeidet és állíts fel határokat. Legyen szabályod arra, mekkora összeget szánsz a játékra, mekkora nyereménynél állsz le, mennyit veszíthetsz. Akár szórakozásból játszol egy kis extra nyereményért, akár a jackpotot kergeted, kell, hogy legyenek határok. Tudd, hogy mikor akarod abbahagyni a játékot. Ez a legbiztosabb módja annak, hogy ne fuss ki a költségvetésedből, ne alakuljon ki nálad szerencsejáték szenvedély és mégis jól érezd magad játék közben.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve, valószínű nagyobb sikerélményed lesz a játékokban és megkíméled a pénztárcádat is. Számos magyar nyelvű oldal van, ahol válogathatsz a játékok között, ilyen a Bwin, Bet365, Unibet, Energy casino, Betclic és a 888.

Unibet Kaszinó
  • Akár 60000 Ft bónusz