Guns N’ Roses

guns and roses slot

A Guns N’ Roses a NetEnt egyik legnépszerűbb nyerőgépes játéka, témáját nem nehéz kitalálni. Az 1985-ben alapított világhírű amerikai hard rock együttesről van szó, ami a rock történelem egyik legsikeresebb együttese. A nyerőgép egyben tisztelgés az megalapulásuk 30. évfordulója előtt.

Ami a specifikációit illeti, ez egy 5 tárcsás, 3 soros és 20 nyerővonalas nyerőgép, megtérülési rátája pedig 96,98%. A tét 0,2 és 100 dollár közötti érték lehet, de aki csak ki szeretné próbálni a játékot, az játszhat érmékben is. Van automatikus pörgetés funkció, maximális tét megadása, és kiválasztható a soronként felrakott érmék száma is De természetesen számos extra lehetőség is van, am igazán izgalmassá teszi a játékot, ezek a wild substitutions, expanding wilds, appetite for destruction wild, bónusz szimbólumok, encore free spins, legend spins, solo multiplier, és a crowd-pleaser bónusz játék.

A játék bevezetője rögtön egy méltán híres számmal adja meg az alap hangulatot, amit valószínű még az is hallott már a fiatalabb generációkból is, akinek fogalma nincs az előadóról, vagy a szám címéről, ez a Sweet Child O’ Mine. Összesen 5 híres számot hallhatunk a játék folyamán a háttérben, ami ismétléssel megy, de külön is választhatóak. Maguk az animációk is rendkívül hangulatosak, olyan, mintha egy pörgő koncerten lenne az ember. Videó bejátszások, hangeffektek, grafikus ábrák villannak fel a különböző eseményeknél.

Wild és Expanding Wild

A játékban a Guns N’ Roses szimbólum a wild, ez szinte bárhol megjelenhet a tárcsákon, és átváltozhat, kitöltve az adott tárcsát.

Extrák

A játék folyamán bármikor aktiválódhatnak bizonyos extra nyerési lehetőségek, mindentől függetlenül véletlenszerűen, összesen három fajta van.

A legend spins esetében három újrapörgetést kapunk, ahol egy vagy két fix wild tárcsát kapunk, az énekesek teljes alakos portréjával díszítve.

Az appetite for destrcution wild egy tüzes keresztet rak be a tárcsákra, véletlenszerű elhelyezkedésben, ahol az érintett mezők wild-ként viselkednek.

A solo multiplier egy egyszerű random szorzó, ami egy nyerés után bukkanhat fel, ahol legalább három egyforma szimbólum van. Felbukkan egy piros négyzet és elkezdi számolni a felbukkanó megegyező szimbólumokat, minden egyes újabb szimbólum megszorozza a teljes nyereményed, ez valójában egy véletlenszerű 4 és 10 közötti szorzó.

Bónusz

Ha összejön három bónusz szimbólum, akkor beindul a bónusz kör, itt egy szerencsekereket megforgatva kiderül véletlenszerűen, hogy mi a nyereményünk. A tárcsán találhatóak bizonyos érme értékek, ezeket eltalálva készpénz a nyereményünk, ha az Encore Free Spins jön ki, akkor további 10 ingyenes pörgetést kapunk. Valamint itt van a bónusz játék is, a Crowd Pleaser. Itt ki kell választani 8 hangszer ábra közül 3 darabot, ami alatt különböző számok találhatóak, amelyek jelzik, hogy mennyire dobtuk fel a közönség hangulatát. Ha szerencsénk van, extra választást is nyerhetünk, ha pedig szintet lépünk, újra van lehetőség 3 darabot választani.

Összegzésül ki lehet jelenteni, hogy egy jól összerakott, remek hangulatú és igencsak látványos nyerőautomatáról van szó, számos extra lehetőséggel, a NetEnt nem sajnálta a befektetett energiát. Ha a nyerőgép elnyerte a tetszésedet, akkor van még hasonló a NetEnt kínálatában. A Guns N’ Roses hatalmas sikerére való tekintettel két másik rock legenda, Jimi Hendrix és a Motörhead is feldolgozásra került, hasonlóan igényes megvalósításban. A játékokat a Netent oldal kívül kipróbálhatjuk pl. a Betclic, Bwin, Energy Casino és az Unibet online kaszinóknál is.