A bet365 elérése

Ez egy kis magyarázatra szorul, mivel nem olyan egyszerű megtalálni manapság az oldalt, mint néhány évvel ezelőtt. A hivatalos oldalon hiába is keresné akárki, azt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal letiltotta. 2014 óta próbálják korlátozni az oldal működését az internetszolgáltatókon keresztül, számos elérési linket blokkoltak. Ez felvethet némi kételyt az egyszerű felhasználóban, de a blokkolás ellenére sem követ el rosszat azzal valaki, ha továbbra is itt játszik, mégpedig a következő okok miatt.

365 bonuszokMagyarország része az Európai Unió szabad piacának, a bet365 székhelye pedig az Egyesült Királyságban található, ami – legalábbis egy ideig még biztosan – része az EU-nak, ezért minden joga megvan hozzá, hogy szolgáltatásokat kínáljon a magyar játékosok számára is. A tiltás óta különböző alternatív linkeken keresztül érhető el az oldal, de ezen kívül semmi más nem változott. A linkek a hivatalos oldalhoz tartoznak, nem kell csalástól tartani. Ugyanolyan biztonságos és ugyanazokat a tartalmakat kínálja, mint bárhol máshol a világon, de szükség volt a kerülőút létrehozására a korlátozások miatt.

bet365 belépés

Aki korábban tagja volt az oldalnak, az ugyanúgy eléri a felhasználói fiókját, mint régen, ez sem változott. Annyi, hogy az új oldalon kell bejelentkezni a megfelelő menüpontból, minden más maradt.

bet365 magyar nyelv

Az oldal teljes körű magyarosítással rendelkezik. Magyar a kezelőfelület, támogatja a magyar forint fizetőeszközt, rendelkezik magyar nyelvű ügyfélszolgálattal és a sportfogadásoknál külön figyelmet szentel a magyar mérkőzéseknek.

bet365 regisztráció

Új játékosoknak természetesen továbbra is lehetőségük van regisztrációra, az alternatív linkekről gond nélkül elérhető a bet365 teljes kínálata. Lehetőség van sima és élő sportfogadásokra, valamint ott van a Playtech jóvoltából a kaszinó, a kártyajátékok és a nyerőgépes játékok is. Újonnan regisztráltak igénybe vehetik a regisztrációs bónuszokat is.

bet365 mobil

A bet365 weboldal rendelkezik egy okos eszközökre optimalizált változattal is, amelyről nagyszerűen elérhetünk minden funkciót mobiltelefonokon is. Android rendszerű telefonokra készítettek egy alkalmazást is, amit a weboldalról lehet ingyenesen letölteni. A Google áruházból nem érhető el az alkalmazás a szerencsejáték korlátozások miatt, de attól még egy teljesen hivatalos alkalmazásról van szó, bátran használható. Nem kell külön regisztrálni hozzá, ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval lehet bejelentkezni, mint a weboldalon.

bet365 élő fogadás

Az oldal nagy hangsúlyt fektet a sportfogadásokra, rengeteg különböző sportág közül lehet válogatni. Lehetőség van élő fogadásra, bizonyos mérkőzések közvetítését pedig élőben nézhetünk az oldalon. A weboldalon látható a különböző sportágak aktuális állása, fogadni pedig csak néhány kattintás. A bet365 teljes kínálata egy közös számlát használ, így ha valaki befizet egy bizonyos összeget, azt akármilyen célra felhasználhatja, legyen az akár fogadás, vagy kaszinó.

bet365 póker

Póker játszható a mobil alkalmazáson keresztül, vagy pedig egy számítógépes szoftver segítéségével. Ez utóbbi letölthető a weboldal Póker menüpontjából, telepítéséhez részletes segítséget nyújt az oldal. A program letisztult dizájnnal rendelkezik és egyszerűen kezelhető. Könnyen megtalálható minden fontos információ és beállítás, amire szükség lehet. Legfelül látható többek között pl. az egyenleg, a bónusz információk és a rangok. Kiválasztható a játék típusa, tétek nagysága, lehet csatlakozni más asztalokhoz, de akár versenyekre is van lehetőség jelentkezni.

Bet365 Kaszinó
  • Akár 15000 Ft bónusz